Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > 10x roční růst! Globální prodej chytrých telefonů 5G letos dosáhne 199 milionů

10x roční růst! Globální prodej chytrých telefonů 5G letos dosáhne 199 milionů

Se zrychlením komerčního procesu 5G zahájily hlavní značky mobilních telefonů vlajkové lodě 5G, takže se očekává, že prodej 5G smartphonů dosáhne vyšší úrovně. Poslední zpráva společnosti Strategy Analytics pro výzkum trhu uvádí, že v roce 2020 se očekává, že v celosvětových zásilkách 5G smartphonů se objeví 199 milionů kusů, ale nová epidemie korunní pneumonie pravděpodobně způsobí zpomalení ekonomiky a letos může dojít k narušení prodeje.

Poslední výzkumná zpráva zveřejněná strategií Analytics na 20. konferenci poukázala na to, že celosvětové dodávky 5G smartphonů dosáhnou v roce 2020 199 milionů kusů, což je nárůst více než 10krát ve srovnání s 19 miliony jednotek v roce 2019, čímž se stává nejrychleji rostoucím globálním smartphone odvětví letošního roku. Současně společnost předpovídá, že míra penetrace 5G mobilních telefonů se výrazně zvýší z 1% v roce 2019 na 15% v roce 2020.

Kromě toho podle analýzy strategie Analytics jsou v současné situaci Čína, Spojené státy americké, Jižní Korea, Japonsko a Německo jedním z pěti největších trhů s 5G smartphony na světě a očekává se, že tento rok bude představovat 90% globální prodej chytrých telefonů 5G. Pokud jde o další důležité trhy se smartphony, jako je Indie a Indonésie, vývoj 5G je výrazně pozadu a je nepravděpodobné, že bude 5G komercializován v příštím roce.

Současně v reakci na nedávný dopad nové epidemie koruny na pneumonii na globální průmysl 5G se strategie Analytics domnívá, že v důsledku pokračující závažné epidemie a kombinovaných účinků zpomalení hospodářství sníží celkovou poptávku po chytrých telefonech 5G. tento rok. Zpráva předpovídá, že růst odvětví 5G v první polovině roku 2020 bude nižší, než se očekávalo, ale pokud je epidemie pod kontrolou, očekává se výrazný nárůst ve druhé polovině roku.