Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Společnost Toshiba získala 165 milionů amerických dolarů a získala tchajwanskou společnost Lite-On SSD

Společnost Toshiba získala 165 milionů amerických dolarů a získala tchajwanskou společnost Lite-On SSD

Dne 30. srpna společnost Taiwan Lite-On Technology oznámila, že představenstvo převedlo na společnost prostřednictvím obchodní divize Solid State Storage (SSD) na společnost JS Storage Technology Co., Ltd. (dále jen Jianxing Company) a na převést divizi Solid State Storage do společnosti Toshiba.

Úhrada za tuto transakci je předběžně stanovena na 165 milionů USD v hotovosti a očekává se, že bude dokončena v první polovině roku 2020. Úpravy cel a schválení předpisů budou prováděny v souladu se zavedenou praxí.

Chen Guangzhong, místopředseda představenstva a generální ředitel společnosti Lite-On Group, uvedl, že vzhledem k rostoucí poptávce po ukládání dat na globálním trhu bude vertikální integrace úložiště pevných látek prostřednictvím této transakce nejen obohacovat upstream a navazující zdroje průmyslu, ale také rychle zvyšují rozsah operací k dosažení polovodičového úložiště. Kariéra a Toshiba jsou výhodné pro všechny.

Chiba plánuje rozšířit své NAND flash zásilky rozšířením svých prodejních kanálů. Rozumí se, že po dokončení akvizice může společnost Toshiba nejen využívat tchajwanskou technologii Lite-On a výrobce počítačů, jako jsou Dell a Hewlett-Packard, ale také vylepšit design a výrobu svého datového centra SSD prostřednictvím technologie Taiwan Lite-On. . Kromě toho může společnost Toshiba, která má být v říjnu letošního roku přejmenována na Kioxia, zvýšit povědomí o značce pomocí nových jmen na jednotkách SSD jednotlivých zákazníků.

Nobuo Hayasaka, úřadující prezident a generální ředitel společnosti Toshiba Storage Holdings, uvedl, že akvizice jí umožní uspokojit rostoucí poptávku po ssd v počítačích a datových centrech poháněných zvýšeným využitím cloudových služeb.

Taiwan Lite-On Technology je světově proslulá elektronická společnost založená v roce 1975. Mezi její produkty patří optoelektronické výrobky, informační technologie a úložná zařízení. Kromě toho je společnost Taiwan Lite-On Technology vlastníkem značky SSD Plextor, která je známá svými nízkonákladovými a vysoce výkonnými produkty. Předchůdcem tchajwanské obchodní jednotky Lite-On Technology Storage je japonská společnost Plextor.