Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > 5G je opravdu voňavý, Xilinx se připojil k Open RAN Policy Alliance

5G je opravdu voňavý, Xilinx se připojil k Open RAN Policy Alliance

29. července společnost Xilinx oznámila, že se připojí k Open RAN Policy Alliance, aby podpořila vývoj a nasazení technologie Open RAN 5G.

Členové Open RAN Policy Alliance obhajují Open RAN jako preferované řešení pro zlepšení interoperability a bezpečnosti ekosystému více dodavatelů.

Uvádí se, že cílem Open RAN Policy Alliance je doplnit standardní práci O-RAN Alliance a globální nasazení podporované TIPem Facebooku. Facebook je také jedním ze zakládajících členů této aliance.

Xilinx byl vždy aktivním členem O-RAN Alliance a jedním z tvůrců specifikací 3GPP pro mobilní sítě 5G. Uvádí se, že po vstupu do Open RAN Policy Alliance bude Xilinx pokračovat ve spolupráci se členy aliance a klíčovými zúčastněnými stranami, aby zajistil, že sítě 5G a budoucí sítě mohou dosáhnout otevřeného rozvoje, interoperability a flexibility.

Liam Madden, výkonný viceprezident a generální ředitel kabelové a bezdrátové obchodní jednotky společnosti Xilinx, uvedl, že Xilinx má nejkomplexnější zařízení a platformy, jaké vyžaduje současný trh s řešeními 5G pro rádio, fronthaul a hardwarová akcelerace. Proto je otevřená infrastruktura RAN 5G Nasazení Xilinxu představuje velkou příležitost.

Začátkem tohoto roku oznámila Telefonica, jeden z největších poskytovatelů mobilních sítí na světě, spolupráci s Xilinxem a dalšími ekosystémovými partnery na Open RAN. Čipy Xilinx mohou podporovat více standardů, kmitočtových pásem, nosných kmitočtů a podsítí používaných Open RAN, což pomáhá společnosti Telefónica poskytovat jedinečnou a flexibilní platformu pro zrychlení sítě rádiem, frontami a 4G / 5G.