Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Zvyšuje se poptávka po radaru 77 GHz, Infineon oznamuje rozšíření výzkumného centra

Zvyšuje se poptávka po radaru 77 GHz, Infineon oznamuje rozšíření výzkumného centra



  V reakci na tuto poptávku na trhu společnost Infineon oznámila rozšíření svého centra pro výzkum a vývoj v rakouském Linci v reakci na zvyšující se poptávku po samonosných radarových vysílačích. Hlavním předmětem činnosti centra je vývoj automobilového radaru 77GHz, stejně jako vysokofrekvenční aplikace (např. Mobilní telefony, navigace); dnes je v centru 180 zaměstnanců a očekává se, že po rozšíření centra pro výzkum a vývoj v roce 2020 bude ubytovat 400 zaměstnanců. Jinými slovy, bude přidáno 220 nových pracovních míst.

Peter Schiefer, prezident společnosti Infineon Automotive, řekl, že společnost formuje budoucnost mobilních komunikací, a centrum výzkumu a vývoje v Linci bude i nadále vyvíjet řešení pro budoucí trhy, jako jsou smartphony, pokročilé asistenční systémy pro řidiče (ADAS) a tablety. A navigační zařízení, atd., Jsou silnou kinetikou, která bude v budoucnu pohánět pokračující růst společnosti Infineon a polovodičová řešení pro tyto produkty jsou většinou vyvíjena v centru výzkumu a vývoje společnosti Linz (a dalších místech).

Generální ředitel společnosti Infineon Sabine Herlitschka také zdůraznila, že centrum výzkumu a vývoje společnosti v Linci se i nadále zaměřuje na budoucí rozvoj vysokofrekvenčních technologií a rozšiřování odborných znalostí, zatímco místní vzdělávací a výzkumné instituce také poskytují silné odborné znalosti, aby dosáhly více společně. Další vynikající inovace a výzkum a vývoj.

Uvádí se, že Infineon prodal více než 100 milionů radarových čipů 77GHz a v roce 2009 zavedl radarové čipy 77GHz s využitím technologie Silicon-germanium, které se používají pro varování na dálku a systémy automatického nouzového brzdění pro zlepšení bezpečnosti jízdy.

Podle společnosti Infineon, založené na prodeji automobilových radarů o výkonu 100 milionů 77 GHz, má společnost v současné době na trhu určitou konkurenční výhodu a společnost Infineon bude v budoucnu dále rozvíjet automobilovou radarovou technologii, která bude řídit radarové senzory do standardního vybavení každého nového vozu, podpora rozvoje autonomní jízdy. .