Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Očekává se, že grafická karta AMD Navi bude vydána v květnu: 7nm, ne-GCN architektura

Očekává se, že grafická karta AMD Navi bude vydána v květnu: 7nm, ne-GCN architektura

  Podle informací zveřejněných organizátory uvede generální ředitel společnosti AMD Su Zifeng hlavní projev na pořadu veletrhu Taipei Computer Show, který byl otevřen 27. května a představil tři hlavní produktové řady 7nm, včetně druhé generace EPYC a třetí generace Ryzen. Hlavní informace o dvou hlavních procesorových produktech, které jsme již znali, je pouze záhadný produkt GPU Navi. Nicméně, software pro testování hardwaru začal poskytovat včasnou podporu, HWINFO je jedním z nich.

V HWINFO v6.04, aktualizovaném 3. dubna, bylo oznámeno, že produkty AMD Navi byly předem identifikovány.


No, o Navi, tam je více pověstí, jeden je založený na GCN architektuře, a první je non-GCN produkt. Koneckonců je to nezávislý architekt AMD a hlavní architekt Raja Koduri. .

Podle nedávného zdroje, Navi je první jádro je Navi 12, 40 CU jednotek, který může odpovídat 2560 streaming procesorům, který je RX 480 vyrovnání upgrade. Objekt PK má nejnižší GTX 1660 Ti a nejvyšší RTX 2070.

Kromě toho může AMD stále vyvíjet vlajkovou loď Navi 10.