Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > ARM CEO: Společnost stále plánuje opětovné zařazení do seznamu před rokem 2023

ARM CEO: Společnost stále plánuje opětovné zařazení do seznamu před rokem 2023

Podle zpráv o zahraničních médiích Simon Higgs, generální ředitel společnosti ARM, společnosti zabývající se návrhem čipů v rámci Softbank Group, nedávno uvedl, že do roku 2023 plánuje opětovné zařazení na seznam.

Simon Higgs byl v úterý na schůzce v San Jose v Kalifornii a odhalil, že v roce 2023 plánují opětovné zařazení na seznam.

Na schůzce Simon Higgs uvedl, že před opětovným zařazením mají stále co dělat, ale cíl opětovného zařazení do roku 2018 před generálním ředitelem Softbank Sun Zhengyi zůstává nezměněn.

ARM je světově uznávaná společnost v oblasti designu čipů se sídlem v Cambridge, Anglii, Apple a dalších společnostech, které využívají architekturu ARM. Skupina Softbank vedená společností Sun Zhengyi utratila v roce 2016 32 miliard dolarů na získání společnosti ARM. ARM je nyní dceřinou společností skupiny Softbank Group.

V roce 2018 generální ředitel Softbank Sun Zhengyi uvedl, že plánuje ARM znovu zveřejnit zhruba za 5 let. V červnu tohoto roku Sun Zhengyi znovu zopakoval cíl opětovného zařazení ARM5 v roce.