Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Zisk ASE v dubnu vzrostl meziročně o 21,5% na 35,303 miliard NT

Zisk ASE v dubnu vzrostl meziročně o 21,5% na 35,303 miliard NT

Podle Juheng.com ASE 8. dubna oznámila, že v dubnu měla příjmy ve výši 35,303 miliardy USD (totéž platí níže), což je meziroční nárůst o 21,5%. Kumulativní příjem za první čtyři měsíce letošního roku činil 132,66 miliardy juanů, což představuje meziroční nárůst o 12,51%.

Uvádí se, že dubnové tržby společnosti ASE za balení a testování a materiály činily 22,94 miliardy juanů, což představuje meziroční nárůst o 21,6% a pokles o 0,7% oproti předchozímu měsíci.

Co se týče výhledu trhu, Donghongsi, finanční ředitel společnosti ASE Investment, odhaduje, že se očekává, že ve druhém čtvrtletí bude dynamika pokračovat v prvním čtvrtletí, a očekává se, že míra využití mírně vzroste na více než 80%. Vzhledem k mnoha faktorům, jako jsou řetězové trendy a logistika, není viditelnost objednávek nejasná a nelze k nim komentovat, ale nové aplikace, jako je 5G, jsou stále slibné jako dlouhodobá dynamika růstu.

ASE odhaduje, že tržby z balení a testování ve druhém čtvrtletí budou stejné jako ve třetím čtvrtletí loňského roku, přibližně 67,901 miliard juanů; příjem z elektronických slévárenských služeb je lepší než 34,947 miliard juanů v prvním čtvrtletí loňského roku. Navíc zasvěcenci tohoto odvětví odhadují, že se příjmy společnosti ASE ve druhém čtvrtletí postupně zvýší o 7–9%.

Pokud jde o kapitálové výdaje, společnost ASE odhaduje, že se tento rok očekává, že zůstane na stejné úrovni jako v loňském roce. Přibližně polovina výdajů bude použita na moderní obaly, ale bude upravena podle celkových tržních podmínek a poptávky.