Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Arm pořádá v Japonsku čtyři konference o nejnovějších trendech IP v polovině rozsahu

Arm pořádá v Japonsku čtyři konference o nejnovějších trendech IP v polovině rozsahu

Podle zprávy MONOist webové stránky, 6. prosince, Arm uspořádal v Tokiu tiskovou konferenci, aby vysvětlil nejnovější trendy čtyř nových IP produktů uvedených na trh v říjnu.

V říjnu letošního roku Arm představil Ethos-N57 a Ethos-N37 pro NPU, Mali-G57 pro GPU a Mali-D37 pro DPU.

S ohledem na dříve vyvinutý Ethos-N77 pro špičková zařízení byla řada NPU Arm Arm rozšířena na tři. Ethos-N77 má maximální výpočetní kapacitu s pevným bodem 4TOPS při 1GHz a maximální energetickou účinnost 5TOPS / W; Ethos-N57 a Ethos-N37, které byly zahájeny v říjnu, mají maximální výpočetní schopnosti s pevným bodem 2TOPS a 1TOPS v 1GHz. Ethos-N77 se používá pro vlajkové mobilní telefony, AR a VR zařízení atd. Ethos-N57 se používá pro mobilní telefony střední třídy a chytré domácnosti atd. Ethos-N37 se používá hlavně pro televizory a vstupní telefony. Mezi nimi může být Ethos-N37 instalován ve specifikacích 1 milimetr čtvereční, což je nejmenší inferenční procesor. Ethos-N57 a Ethos-N37 jsou optimalizovány pro podporu datových typů Int8 a Int16 a mohou zpracovávat závěry jako CNN a RNN vysokou rychlostí.


Mali-G57 používá stejnou architekturu Valhall jako Mali-G77. Ve srovnání s předchozí generací Mali-G52 se výkon zpracování strojového učení ve stejné oblasti čipu zvýšil o 60% a energetická účinnost se zvýšila o 30%.



Mali-D37 používá architekturu Komeda a slibuje výstup obsahu 2K a 1080P na ploše 1 milimetr čtvereční při 16 nanometrech.