Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Očekává se, že BYD se stane výhradním dodavatelem sestavy zařízení iPod Touch

Očekává se, že BYD se stane výhradním dodavatelem sestavy zařízení iPod Touch

Včera předpovídal analytik Tianfeng International Guo Mingji v první výzkumné zprávě společnosti Apple v roce 2020, že se očekává, že společnost BYD Electronics nahradí Quanta jako výhradního dodavatele montáže pro iPod Touch v roce 2020 a získá nejméně 10–20% objednávky na sestavení iPadu.

Guo Mingji ve zprávě zdůraznil, že ačkoli roční dodávka zařízení iPod Touch je pouze asi 6-8 milionů jednotek, stát se výhradním dodavatelem znamená, že Apple a BYD Electronics budou mít užší spolupráci. Je to také poprvé, kdy společnost BYD Electronics obdržela objednávky zařízení Apple Handheld pro zařízení Apple.

Guo Mingji očekává, že BYD Electronics v roce 2020 rozšíří výrobu Wi-Fi iPadů a získá více objednávek od společnosti Compal, což představuje nejméně 10–20% z celkové dodávky iPadu.

Kromě toho, pokud chce BYD získat objednávky na montáž iPhone, očekává se, že bude trvat co nejdříve 5-6 let nebo déle. Pokud se v budoucnu změní základní deska iPhone z designu SMT na SiP, sníží se práh montáže, což může urychlit pokrok BYD Electronics při získávání objednávek na montáž iPhone.

Přestože společnost BYD v současné době nevyrábí skříně, může společnost z dlouhodobého hlediska přinejmenším těžit z vertikální integrace montážních objednávek a dílů. V tomto ohledu Guo Mingji uvedl, že nejnovější výrobci EMS společnosti Apple zvyšují podíl objednávek a věří, že Apple školí nové výrobce EMS.