Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Využijte poptávku 5G! Očekává se, že příští rok vzroste průmyslová aliance Hon Hai o 16%

Využijte poptávku 5G! Očekává se, že příští rok vzroste průmyslová aliance Hon Hai o 16%

Podle zpráv z Tchaj-wanu se očekává, že příjmy průmyslového přidruženého podniku Hon Hai budou příští rok těžit ze tří hlavních faktorů růstu. Nová poptávka po 5G China Overseas navíc povede ke zvýšení objednávek ve třetím čtvrtletí příštího roku, ve spojení s novým designem nového kovového kovového rámu pro iPhone, zasvěcenci průmyslu očekávají zvýšení zisku společnosti o 16% příští rok.

Těšíme se na tržní výkonnost organizace Industrial Wealth Union příští rok. Zpráva z tohoto odvětví naznačuje, že 5 největších zákazníků unie Industrial Wealth Union a 80% jejich příjmů pochází ze zahraničí. Bod růstu výkonnosti Unie průmyslového bohatství závisí na zámořských 5G investičních cyklech.

Rozumí se, že mezi hlavní zákazníky společnosti Industrial Fulian patří Amazon (Amazon), Apple, ARRIS, Cisco, Dell, Ericsson, HP, Huawei, Tencent, Lenovo, NetApp, Nokia, nVIDIA, Oracle, Xiaomi, iQiyi atd.

Zasvěcenci tohoto odvětví odhadují, že čínští zámořští provozovatelé budou příští rok získat licence 5G. Očekává se, že díky nové poptávce se průmyslový Fulian příští rok chystá do nového růstového cyklu. Průmyslové objednávky Fulian 5G mají ve třetím čtvrtletí příštího roku výrazně vzestup.

Kromě toho v oblasti spotřební elektroniky zasvěcenci tohoto odvětví předpovídají, že nový designový kovový rám pro Apple iPhone v příštím roce vzroste v objemu a ceně, a očekává se, že související výkon Industrial Fulian bude dále růst.

Celkově bude v příštím roce třemi hlavními faktory růstu skupiny Industrial Fulian Group montáž zařízení pro komunikační sítě, montáž zařízení pro cloudové služby a zpracování vysoce přesných komponent pro zařízení komunikační sítě.

Odhaduje se, že tempo růstu výkonnosti Industrial Fulian v první polovině příštího roku může překonat očekávání. Očekává se, že příští rok čistý zisk po zdanění přesáhne 20,7 miliardy RMB, což je nárůst o 15% až 16% oproti letošnímu roku. Cíl zisku v roce 2021 překročí 26 miliard RMB. RMB, nárůst o 25% na 26% v průběhu roku 2020.