Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Bloomberg: Apple může zahájit ARM verzi Mac v roce 2020

Bloomberg: Apple může zahájit ARM verzi Mac v roce 2020

Říká se, že Apple vyvíjí procesor architektury Arm pro Mac a Macbook Pro. Očekává se, že Apple v následujících letech převede své procesory Intel na procesorech Intel na vlastní čipy Arm.

V reakci na to Bloomberg v nedávné zprávě uvedl, že se očekává, že Apple uvede na trh svůj první produkt Mac založený na ARM v roce 2020. Na základě tohoto čipu bude Mac schopna poskytnout „vyšší účinnost a nižší spotřebu baterie“.

Říká se, že tato řada produktů může být uvedena na trh s 16palcovým Macbookem, který byl spuštěn tento měsíc.

Prognóza Bloomberga není necílená. Podle zpráv společnost Intel také uvedla, že produkty Mac společnosti Apple začnou příští rok přecházet na čip Arm.

Přestože tato změna není pro společnost Intel dobrou zprávou, může společnosti Apple umožnit vyhnout se nedostatku procesorů Intel a zrychlit uvádění produktů na trh.

Kromě toho společnost Bloomberg také uvedla, že kromě čipu ARM založeného na čipu Arm může společnost Apple v roce 2020 také uvést na trh produkty AR.

Říká se, že se tento produkt nedávno objevil v iOS 13 beta, bude zpracováván vestavěným procesorem 5nm, aniž by se spoléhal na iPhone. Navíc se uvádí, že Apple v roce 2020 uvede na trh nový Apple Watch se sledováním spánku.