Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Společnost Bosch bude investovat 1,1 miliardy dolarů na vybudování nové výroby v Německu

Společnost Bosch bude investovat 1,1 miliardy dolarů na vybudování nové výroby v Německu

  V nedávné době společnost Bosch oznámila, že v německém Drážďanech bude investovat 1,1 miliardy dolarů. Očekává se, že závod bude dokončen v roce 2021 a výroba čipů společnosti Bosch se zdvojnásobí. Bosch uvedl, že touto cestou je lépe zvládnout rychlý vývoj inteligentních vozidel a vozidel bez posádky v budoucnu.


Čip je základní součástí automatického autopilota a elektrifikace. V roce 2017 společnost Bosch investovala 1,1 miliardy dolarů na výrobu fabule v německém Drážďanech. Poté, co byla rostlina postavena, používala desky o průměru 12 palců pro výrobu polovodičových čipů. Rychlý vývoj trhu v posledních letech způsobil, že jeho výrobní kapacita na výrobu čipů nesplní poptávku.

Aktuální čipové produkty společnosti Bosch zahrnují řídicí čipy ECU, snímače tlaku a okolní teploty a další typy čipů. Má více než 1000 patentů ve výrobě čipů. V uplynulých letech vstoupily do automobilového průmyslu Qualcomm a další čipové společnosti, které automaticky řídily automobily. Hlavní kontrolní čip je hlavním cílem výzkumu a vývoje.