Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Britské regulační orgány vyšetřují akvizici společnosti VMware společností Broadcom

Britské regulační orgány vyšetřují akvizici společnosti VMware společností Broadcom


Britský regulační orgán v pondělí uvedl, že vyšetřuje, zda by akvizice společnosti Cloud Computing Company VMware v rámci společnosti Cloud Computing Company VMware ve výši 61 miliard USD v USA výrazně oslabila konkurenci.

Podle agentury Reuters byla v květnu vyhlášena transakce mezi Broadcom a VMware, což znamenalo pokus Broadcom diverzifikovat své podnikání a vstoupit do oblasti podnikového softwaru. Generální ředitel Hock Tan dříve uvedl, že případ akvizice zahrnoval tři hlavní témata, jmenovitě multi cloud, cloudový nativní vývoj softwaru a ceny. V budoucnu bude účast společnosti VMware poskytovat sadu softwarových a hardwarových řešení pro uspokojení potřeb podnikového cloudu.

Kromě toho společnost Broadcom také hledá protimonopolní schválení EU. Jsme přesvědčeni, že tato transakce nepřinese žádné problémy s konkurencí, a těšíme se na spolupráci s Evropskou komisí v celém procesu, který společnost očekává, že tato spolupráce bude dokončena ve fiskálním roce 2023.

Uvádí se, že konkurence a správa trhu Spojeného království budou před 6. prosincem hledat názory příslušných stran, aby jim pomohly posoudit, zda formálně prozkoumat transakci mezi Broadcom a VMware.