Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Broadcom uvádí na trh první generaci přepínací platformy Fibre Channel 7 v oboru

Broadcom uvádí na trh první generaci přepínací platformy Fibre Channel 7 v oboru

1. září oficiální web Broadcomu oznámil spuštění první přepínací platformy Fibre Channel pro sedmou generaci 64 Gb / s Fibre Channel. Současně společnost také oznámila první vysílač / přijímač Fibre Channel s rychlostí 64 Gb / s.

Nové řešení úložiště typu end to end (end to end) 64 Gb / s má špičkové přepínače, adaptéry a transceivery.

Brocade 7. generace Fibre Channel přepínací platforma má nejpokročilejší analytické funkce a funkce autonomního učení, které mohou realizovat autonomní SAN. Nová rychlost 64 Gb / s a ​​o 50% nižší latence umožňují síti poskytnout nový impuls pro systémy inovace úložišť, jako jsou pole flash paměti NVMe.

V listopadu 2016 společnost Broadcom oznámila akvizici výrobce přepínačů Fiber Channel a Ethernet Brocade za 5,9 miliardy USD. Za účelem obcházení antimonopolních zákonů a zabránění vytváření příliš mnoha nepřátel si společnost Broadcom ponechala pouze síťové produkty a podnikání v oblasti úložiště Brocade Fibre Channel. „Rozdělit a prodat další podniky Brocade.

Fibre Channel Switch ASIC je „mozkem“ Fibre Channel Switch, celosvětový podíl Broadcomu na předcházejícím trhu Fibre Channel Switch ASIC přesahuje 30%.

V roce 2017 společnost Broadcom oznámila úspěšný vývoj nového přepínače Brocade G620 s QLogic a 32Gbps hostitelskou kartou Fibre Channel (HBA) Broadcom Emulex a oznámila oficiální debut síťové technologie úložiště Fibre Channel šesté generace.