Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Potvrzeno! Zvýšení a expanze společnosti Micron na Tchaj-wanu je 15 miliard juanů

Potvrzeno! Zvýšení a expanze společnosti Micron na Tchaj-wanu je 15 miliard juanů

Před několika dny, podle Tchaj-wanského mediálního ekonomického deníku, společnost Micron utratí NT 400 miliard dolarů (asi 90,8 miliard RMB) za vybudování dvou bájí vedle stávajícího tchajwanského závodu. Poté ale Micron řekl, že vybuduje pouze závod A3 a pro závod A5 neexistuje žádný plán, ani nezveřejňuje konkrétní částku investice.

Tchaj-wan dnes potvrdil zprávu o navýšení kapitálu společnosti Micron. Konkrétní částka je však pouze 66 miliard USD (asi 15 miliard RMB) a investuje se do tchajwanské společnosti Micron Semiconductor Co., Ltd., která se zabývá výrobou elektronických součástek.

Vzhledem k tragickému poklesu cen paměti v letošním roce korejský Samsung i SK Hynix zpozdily svou expanzi. Společnost Micron také dříve uvedla, že expanzí závodu na Tchaj-wanu je pouze zvětšit prostor a technologické vylepšení zařízení pro čisté místnosti a nezvýší výstup oplatky.