Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Pokračujte v rozšiřování! SK Hynix nebo výkup 8palcové fab

Pokračujte v rozšiřování! SK Hynix nebo výkup 8palcové fab

  Podle citovaného zdroje Reuters uvažuje SK hynix o akvizici některého svého logického výrobce čipů MagnaChip, aby rozšířil svou 8palcovou oplatkovou linku.


Stejně jako Samsung, i hynex SK začal posilovat vývoj logických čipů, jako jsou procesory jádra mobilních telefonů, obrazové senzory a automobilové čipy v důsledku nedávného zpomalení celosvětové poptávky na trhu s pamětí.

Jižní Korea je "Maeil Business News" oznámil 22. dubna, podle zdrojů v čipovém průmyslu, SK Hynix zvažuje přijetí oplatky slévárny MagnaChip v Cheongju, Jižní Korea. Cheongju City je důležitou základnou pro výrobu SK Hynix Semiconductor a pokud vyhrajete Cheong Chau společnosti MagnaChip, můžete zvýšit kapacitu 8 palců.

V tomto ohledu SK Hynix a MagnaChip odmítly komentovat.

Podle údajů je mateřskou společností společnosti MagnaChip LG Semiconductor, která byla v roce 2004 nezávislá na obchodní jednotce SK Hynix a v roce 2011 kótovala na newyorské burze cenných papírů, aby zákazníkům z celého světa poskytla oplatky od 0,8 do 0,11. Technologie a služby slévárny jsou v Koreji 5 fabs a závod Qingzhou má měsíční kapacitu 130 000.