Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Ceny DRAM opět klesají! Červenový růst tržeb jižní Asie pobočky proti trendu 12%

Ceny DRAM opět klesají! Červenový růst tržeb jižní Asie pobočky proti trendu 12%

Poptávka v hlavní sezóně se zahřívá. Závod DRAM South Asia Branch konsolidoval v červenci tržby ve výši 4,576 miliard USD (stejná jednotka), s měsíčním nárůstem o 12% a meziročním poklesem o 43,94%, což je nový měsíční příjem v letošním roce. Přestože je výkonnost pobočky v jižní Asii dobrá, stále ztrácí svůj nepokoj na globálním akciovém trhu. Dnes cena akcií tchajwanských akcií klesla o téměř 4%.

Kumulovaný příjem za prvních sedm měsíců letošního roku činil 28,389 miliard juanů, což je meziroční pokles o 44,93% ve srovnání s cenou DRAM ve stejném období loňského roku.

Generální ředitel Li Peiyu poukázal na to, že zásoby tří hlavních dodavatelů jsou stále vysoké, ale tradiční vrcholná sezóna stále existuje. Celková poptávka ve třetím čtvrtletí je lepší než poptávka ve druhém čtvrtletí, což může průmyslu pomoci postupně strávit zásoby.

Dále analyzoval, že dodavatelé nadále snižují kapitálové výdaje a upravují zásoby. V druhé polovině roku představí mobilní telefony a značky PC nové modely. Počet aplikací, jako jsou set-top boxy, inteligentní reproduktory, SSD a IPCAM, se současně zvýší a zásoby dodavatelů cloudů se budou čtvrtletně snižovat. Očekává se, že poptávka ve třetím čtvrtletí vzroste, což pomůže poptávce DRAM stabilně růst.

Pokud jde o cenu, výzkumný ústav Jibang Technology na začátku měsíce uvedl, že spotová tržní cena od začátku července vzrostla o 24%. Vzhledem k malé velikosti spotového trhu je však nemožné účinně snížit vysokou úroveň zásob původní továrny po dobu 3-5 měsíců. V celkové poptávce po terminálech nedošlo k výraznému zlepšení, což mělo za následek pokles smluvních cen. Mezi nimi průměrná cena běžných produktů DDR48GB klesla o 10,5% oproti předchozímu měsíci.

Jibang věří, že klíčovým faktorem ovlivňujícím cenový vývoj DRAM ve třetím čtvrtletí je to, zda Japonsko může povolit přepravu surovin do 90 dnů. Pokud je však původní továrna stále ochotna snížit ceny, neměla by následná výrobní nabídka mít žádné velké problémy. Hlavně proto, že původní továrna doufá, že bude podporovat cenu prostřednictvím obchodních sporů, což činí cenový trend kontraktu ze třetího čtvrtletí nepředvídatelným.