Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Diody získávají skotskou oplatku GFAB firmy Texas Instruments

Diody získávají skotskou oplatku GFAB firmy Texas Instruments



  Analogový výrobce polovodičů Diodes oznámil, že podepsal smlouvu s firmou Texas Instruments o koupi optoelektronického výrobního a provozního zařízení (GFAB) v Greenocku ve Skotsku. Podmínky smlouvy o akvizici nebyly zveřejněny a dokončení transakce závisí na obvyklých podmínkách uzavření a předpokládá se, že bude dokončeno do konce prvního čtvrtletí roku 2019.

Po dokončení akvizice budou diody integrovat provoz Greenock a FAB včetně přenosu všech zaměstnanců GFAB na diody. Kromě toho, jako součást víceleté dohody o dodávkách destiček, když se TI přesune na jiné fabs, diody budou nadále vyrábět analogové výrobky společnosti TI od společnosti GFAB. Zařízení GFAB má kapacitu 21 666 až 256 000 8-palcových ekvivalentních destiček za měsíc v závislosti na mixu produktů.

Dr. Keh-Shew Lu, prezident a generální ředitel společnosti Diodes, uvedl, že navrhovaná akvizice společnosti GFAB je v souladu se strategickým plánem společnosti pro významný růst příjmů a zisku v nadcházejících letech. "Společnost GFAB poskytuje diody s dalšími schopnostmi vyrábět plátky na podporu růstu našich produktů, zejména plánů pro expanzi automobilů, zatímco vynikající odborné znalosti z oblasti výroby a opláštění podporují naše technické a provozní očekávání. Tato transakce je v souladu s našimi strategickými kritérii pro získání, očekáváme, že okamžitě přinese přidanou hodnotu. "

Dodal, že tým GFAB by měl vstoupit do rodiny diod. Kromě toho jsem vděčný skotské vládě, společnosti Scottish Development International a výboru Inverclyde za jejich odhodlání podporovat tuto transakci.

V roce 2016 plánuje společnost TI postupné uzavření závodu GFAB do roku 2019. Když získala v roce 2011 National Semiconductor, sloučila s kapacitou oplatky 200 mm a 150 mm. V roce 2017 bylo asi 365 zaměstnanců. Škótský podnik a výbor Inverclyde vyjádřili významnou podporu investicím programu Diodes do GFAB. Představenstvo společnosti Inverclyde a předseda pracovní skupiny, městský radní Stephen McCabe uvedl: "To je dobrý výsledek jak pro Inverclyde, tak pro Skotsko. Diody (akvizice společnosti GFAB) pomohou chránit zaměstnanost v regionu. všech partnerů ve skupině pomáhá podpořit tento vývoj a těšíme se na spolupráci, abychom zajistili úspěch transakce. "