Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Epidemický úlomek, korejský růst polovodičové výrobní rychlosti se zmenší

Epidemický úlomek, korejský růst polovodičové výrobní rychlosti se zmenší

Yonhap News Agency uvedla, že od čtvrtého čtvrtletí loňského roku se výroba polovodičů jako ekonomického centra Čungbuk postupně vynořila z recese, ale podle poslední prognózy se tento trend zlepšování pod novou epidemií viru koruny sníží.

Podle „Regionální ekonomické zprávy“ vydané korejskou centrálou Chungcheongbuk-do 30., loňská výroba polovodičů v oblasti Chungbuk poklesla kvůli nadměrné nabídce flash paměti NAND, která způsobila pokles cen v první polovina roku. %).

Polovodičový vývoz rovněž utrpěl v průběhu celého roku negativní růst kvůli klesajícím jednotkovým cenám. Ve srovnání se stejným obdobím loňského roku poklesl ve čtvrtém čtvrtletí na 23,1%. Mezi nimi byl pokles v prosinci významně snížen (-10,2%) a poté se v lednu až únoru letošního roku změnil na 2,2%, což ukazuje na známky zlepšení.

Analýza Bank of Korea však uvedla, že pokud nedávné zhoršení globálního hospodářství v důsledku šíření nového viru koruny a zpomalení globální reálné ekonomiky, jako je Čína, sníží poptávku po flash paměti NAND, bude pokrok v polovodičovém výrobním průmyslu Chungbuk mohou být omezeny.

Pozorovatelé uvedli, že kvůli obavám, že šíření nového viru koruny po celém světě by mohlo způsobit nestabilitu v dodávkách polovodičů, navazující průmyslová odvětví zvýšily poptávku po zajištění zásob a zvýšila se také poptávka po serverových SSD. Na základě toho je nepravděpodobné, že by nastala situace prudce klesající poptávky.

"Pokud bude epidemie stabilizována, aby se eliminovaly negativní účinky, výroba polovodičů v regionu Chungbuk bude i nadále udržovat současný růstový trend," řekl Kim Kwang-min, prezident ústředí Chungbuk Korejské banky. Dodal také: „S rostoucím využíváním umělé inteligence (AI), 5G a dalších nových technologií souvisejících s Čtvrtou průmyslovou revolucí bude pravděpodobně poptávka po polovodičích úložiště pravděpodobně narůstat současně. Tento nárůst poptávky povede k Jak rostou průměrné prodejní ceny, může polovodičový vývoz také vykazovat silný růst. ““