Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > FCC oznamuje výsledky aukcí 5G spektra, Verizon hodí 1,9 miliardy $ jako největší kupující

FCC oznamuje výsledky aukcí 5G spektra, Verizon hodí 1,9 miliardy $ jako největší kupující

Okraj oznámil, že Federální komunikační komise FCC nedávno oznámila dražbu 5G spektra. Dosud společnost Verizon utratila téměř 1,9 miliardy dolarů, aby se stala největším kupujícím. Mísa se umístila na druhém místě s 912 miliony USD. Charter, Comcast a Cox také utratily stovky milionů dolarů.

Mobilní operátoři utratí na této aukci spoustu peněz, protože pro rychlejší nasazení 5G lze použít frekvenční spektrum 3,5 GHz. Pro společnost Verizon, která se spoléhá na rozmístění milimetrových vln, může toto IF spektrum pomoci nasadit širší škálu vysokorychlostních sítí 5G.

Pokud jde o Dish, po získání aktiv společnosti Sprint spouští celostátní síť 5G. Konkrétní plány dalších tří společností zatím nejsou jasné, ale středofrekvenční spektrum lze použít i pro bezdrátový přenos služeb domácího propojení.

T-Mobile rychle rozšiřuje nasazení v síti 5G a společnost AT&T tvrdí, že od července je síť 5G k dispozici na celostátní úrovni. Díky výhodě Sprintu ve středofrekvenčním pásmu je nyní T-Mobile v příznivé pozici a společnost musela zaplatit obrovskou cenu, aby dohnala náskok.