Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Facebook, Cisco oznamuje jejich stažení z MWC 2020

Facebook, Cisco oznamuje jejich stažení z MWC 2020

Podle vědecké a technologické rady Daily, Facebook, Sprint, Cisco a další výrobci oznámili, že se stáhli ze Světové mobilní komunikační konference (MWC 2020).

Předtím, protože se epidemická situace nové korunní pneumonie nezlepšila, LG, Ericsson, NVIDIA, vivo, Intel, Amazon, Sony a NTT Docomo také oznámily své stažení z výstavy.

Zároveň však čínští výrobci jako OPPO, Xiaomi a Huawei uvedli, že se budou účastnit MWC2020 podle plánu. Kromě toho stojí za zmínku, že GSMA uspořádá v pátek videokonferenci, na níž bude projednáno, zda zrušit MWC2020 a další otázky.