Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > FocalTech zvyšuje ceny IC o 10%, únorové výnosy dosáhly nového maxima za stejné období

FocalTech zvyšuje ceny IC o 10%, únorové výnosy dosáhly nového maxima za stejné období

Výrobce designu IC FocalTech těží z hlavních dovozních projektů, integrovaných projektů ICC pro integraci dotykových a obrazovkových ovladačů (IDC) se nadále rozšiřuje, spolu s nárůstem poptávky na trhu IDC, dodavatelský řetězec odhalil, že produkty IDC společnosti FocalTech letos Objem zásilek v první čtvrtletí se přiblížilo polovině loňské úrovně a kapacita sléváren je nízká. Trh uvedl, že produktové nabídky IDC od FocalTech se zvýšily o 5 až 10%.

FocalTech nereaguje na objednávky a nabídky produktů. Pouze reaguje. V letošním roce je stanoven trend růstu trhu IDC. Operace FocalTech nejsou ovlivněny novou epidemií korunní pneumonie a její únorové příjmy činily 913 milionů juanů (NT $, stejné níže), rekordně vysoký za stejné období, roční nárůst 1,11krát, kumulativní příjmy prvního dva měsíce letošního roku 1,758 miliardy juanů, meziroční nárůst o 92,3%.

Zasvěcenci průmyslu upozornili na to, že výrobní kapacita slévárenských desek se začala ve druhé polovině loňského roku zpřísňovat, což také způsobilo kontrakci nabídky a poptávky IDC. Trh se rozšířil, že od ledna, společnost FocalTech zvýšila ceny produktů v reakci na různé specifikace IDC, nárůst o přibližně 5% ~ 10%, lidé v tomto odvětví jsou optimističtí, kteří budou řídit provoz společnosti FocalTech ve druhém čtvrtletí a zisk, optimistický že operace FocalTech budou zpochybňovat dvojciferné čtvrtletní tempo růstu.

IDC je v současné době nejdůležitějším produktem společnosti FocalTech a představuje přibližně 50% příjmů. V tomto roce zásilky IDC nadále rostou. Se zavedením nových FHD produktů Mux 1: 6 má konkurenční výhodu a očekává se, že bude rychlá. Pro zvýšení pronikání na trh odhadují zasvěcenci tohoto odvětví, že se očekává, že podíl IDC na příjmu v FocalTech v letošním roce vzroste na 60%.

FocalTech poukázal na to, že navzdory uzavření města v pevninské Číně, s pozitivní pomocí pokračujícího rozšiřování hlavního importního projektu IDC a zavádění nových produktů ve velkém počtu specifikací Mux 1: 6, dodávky v únoru zvýšily růst v lednu, zatímco dotykové integrované obvody, integrované ovladače řidičů a další produkty odrážejí mimosezonní efekty a dodávky se od ledna mírně snížily, celkově však máme pozitivní pohled na provoz.

Podle dodavatelského řetězce prodal konkurent společnosti FosunTech Synopsys v loňském roce čínský podnik IDC, aby dal čínskému kapitálu kapitál, což mělo za následek volné místo na trhu. (FocalTech) byl v loňském roce méně než 20%. V prvním čtvrtletí letošního roku se však s velkým nárůstem zásilek IDC podíl na trhu rychle zvýšil av současné době se blíží 30%.