Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Po Samsungu, LG Display také žádá Vietnam, aby se vzdal povinných izolačních opatření pro inženýry

Po Samsungu, LG Display také žádá Vietnam, aby se vzdal povinných izolačních opatření pro inženýry

Vietnam odstranil 14 dní karantény od 700 techniků společnosti Samsung Display.

Dne 14., podle agentury Yonhap News, dorazili inženýři společnosti Samsung Display do provincie Quang Ninh v severním Vietnamu ve 13 hodin 13. hodiny. Poté bude tato skupina zaměstnanců pracovat odděleně od zaměstnanců v jiných továrnách.

Kromě toho společnost Samsung také plánuje zajistit pro tuto skupinu zaměstnanců v blízkosti továrny samostatné sídlo, aby se zajistilo, že zaměstnanci budou zcela izolováni od vnějšího světa.

Jihokorejský velvyslanec ve Vietnamu zprávu také potvrdil a uvedl: „Schopnost vietnamské vlády umožnit výjimečný a nekonvenční přístup bez úplné izolace je dobrý krok, který umožní korejským společnostem zaručit výrobu.“

Kromě toho jihokorejský velvyslanec ve Vietnamu rovněž zdůraznil, že kromě společnosti Samsung LG Display také vyjednává s vietnamskou vládou, aby získal způsobilost vstoupit do vietnamských továren bez izolace.