Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Zahraniční média: Dodavatelé Apple přesouvají výrobní linky z Číny do Indie

Zahraniční média: Dodavatelé Apple přesouvají výrobní linky z Číny do Indie

The Times of India informoval, že výrobce v dodavatelském řetězci společnosti Apple migruje šest výrobních linek z Číny do Indie, aby uspokojil potřeby indického trhu, zatímco vyváží z Indie přibližně 5 miliard dolarů z iPhone.

Podle zdrojů se očekává, že migrace výrobních linek vytvoří pracovní příležitosti pro zhruba 55 000 indických pracovníků za rok. V příštích několika letech mohou tito výrobci rozšířit své podnikání z mobilních telefonů na tablety a dokonce i počítače.

Jak se napětí mezi Čínou a Spojenými státy nadále prohlubuje, několik technologických gigantů se snaží diverzifikovat své výrobní dodavatelské řetězce. Indie využívá této příležitosti, aby se stala součástí dodavatelského řetězce.

Podle zpráv budou výrobci Apple Wistron, Pegatron, Foxconn, Samsung a indičtí výrobci mobilních telefonů Dixon Lava a Micromax vyrábět mobilní telefony podle vládního motivačního plánu. Foxconn již má továrnu a Wistron a Pegatron ji mohou následovat.

Ministr komunikací a IT Ravi Shankar Prasad (Ravi Shankar Prasad) uvedl, že o tento program požádalo celkem 22 domácích i globálních společností. Produkce v příštích pěti letech dosáhne 1,15 miliardy rupií a očekává se, že vývoz dosáhne 7 miliard. rupie. Odhaduje se, že celková investice plánu je přibližně 1,1 bilionu Rs.

Prasadovo oddělení jednalo s globálními giganty, aby zajistilo, že investují v Indii. Indie je jedním z největších trhů se smartphony na světě a může také dokončit registrační postupy pro společnosti jako Pegatron za jeden den. Současně investovali do Reliance Jio globální technologičtí giganti jako Facebook a Google. Reliance Jio v současné době vstupuje do smartphonu se systémem Android za dostupnou cenu.