Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Zahraniční média: Očekává se, že Spojené království do roku 2025 odstraní zařízení Huawei ze sítě 5G

Zahraniční média: Očekává se, že Spojené království do roku 2025 odstraní zařízení Huawei ze sítě 5G

Daily Telegraph v pátek informoval, že britská vláda očekává, že do roku 2025 odstraní zařízení vyrobené z Huawei ze sítě 5G.

Zpráva rovněž zdůraznila, že britský ministr kultury Oliver Dowden vydá v úterý v kongresu prohlášení o problému Huawei v naději, že do pěti let zařízení Huawei odstraní.

Je však třeba poznamenat, že britský provozovatel sítě nedávno varoval britský parlament, že náhlé odstranění zařízení Huawei z britské sítě bude stát miliardy liber a způsobí problémy, jako je nedostatek signálu nebo výpadek proudu v mobilních telefonech. v krátkodobém horizontu.

Vedoucí společností BT a Vodafone britskému parlamentu řekli, že pokud by je vláda náhle přiměla k úplnému odstranění zařízení Huawei ze sítě, způsobilo by to mnoho problémů.

„Transformace naší stávající infrastruktury bude stát miliardy dolarů,“ uvedla Andrea Dona, vedoucí sítě společnosti Vodafone UK. Dona věří, že „pětiletý plán přechodu“ bude minimálním požadavkem společnosti, aby nedošlo k ovlivnění zákazníků.

„Daily Telegraph“ nicméně uvedl, že konzervativní poslanci naléhavě žádají Borise Johnsona, aby proces urychlil, a to dokonce až do roku 2023.

V současné době mluvčí britské vlády ke zprávě ještě nekomentoval.