Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
domů > Zprávy > Společnost GLOBALFOUNDRIES 'Dresden fab získala certifikaci výroby bezpečnostních produktů

Společnost GLOBALFOUNDRIES 'Dresden fab získala certifikaci výroby bezpečnostních produktů

Podle China Times News, Německá federální agentura pro bezpečnost informací (BSI) 27. certifikovala GLOBALFOUNDRIES Dresden podle nejnovější verze „Společných kritérií pro hodnocení bezpečnosti informačních technologií“ (Mezinárodní společná kritéria ISO 15408, Certifikace CC verze 3.1) ) Úroveň bezpečnosti produktu v závodě Ston.

Zpráva poukázala na to, že po získání bezpečnostního certifikátu budou čipy vyrobené závodem GLOBALFOUNDRIES v Drážďanech použity nejen pro služby finančních transakcí, čipové karty, digitální identifikátory a další produkty, ale také pro použití ve veřejném sektoru nebo v průmyslových odvětvích, které vyžadují vysoký stupeň bezpečnosti a integrity během výroby.

Během posledních dvou let investovala společnost GLOBALFOUNDRIES do drážďanského závodu miliony eur, aby zvýšila bezpečnost a systémy informačních technologií této továrny na nejvyšší úroveň. Uvádí se, že v rámci projektu GLOBALFOUNDRIES Shield se závod v Drážďanech také připojil k řadám singapurského závodu a různých jednotek ve Spojených státech a získal nejvyšší uznání od průmyslu, zákazníků a vlády v oblasti bezpečnostní výroby.

Thomas Morgenstern, generální ředitel drážďanské továrny GLOBALFOUNDRIES, uvedl, že BSI prokázala, že všechny systémy a procesy společnosti splňují nejvyšší standardy společné mezinárodní normy ISO. Je to důležitý milník pro závod v Drážďanech, protože umožňuje GLOBALFOUNDRIES vstoupit na nové a náročné trhy.