Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > GSMA oznámila, že zruší 2020 MWC v Šanghaji

GSMA oznámila, že zruší 2020 MWC v Šanghaji

Mobilní světový kongres (MWC2020), který se původně měl konat v Barceloně ve Španělsku ve dnech 24. až 27. února, byl kvůli epidemii COVID-19 zrušen. Podle nejnovějších zpráv byl MWC v roce 2020 v důsledku dopadu epidemie rovněž zrušen.

GSMA dnes vydal prohlášení, v němž uvádí, že na základě nedávno oznámeného oznámení čínské vlády o pozastavení rozsáhlých shromáždění a výstav, jakož io obavách z celosvětové epidemie COVID-19, cestovních omezení a dalších souvisejících okolností, GSMA zruší 2020 MWC v Šanghaji.

Toto je původní oznámení:

Prohlášení GSMA o 2020 MWC v Šanghaji

17. dubna 2020: Na základě oznámení nedávno oznámeného čínskou vládou ohledně pozastavení rozsáhlých shromáždění a výstav, jakož i obav z globální epidemie COVID-19, cestovních omezení a dalších souvisejících podmínek, GSMA zruší 2020 MWC Šanghaj. Zdraví a bezpečnost jsou naše nejdůležitější aspekty. V tomto ohledu GSMA udržovala úzkou komunikaci s příslušnými odděleními a agenturami a konzultovala zdravotnické agentury. GSMA zváží uspořádání regionálních konferencí a akcí v druhé polovině roku 2020 a ve vhodných časech a místech bude komunikovat a koordinovat s příslušnými vládními a zdravotními odděleními. Proveditelnost nového uspořádání určíme později.

Od prvního světového mobilního kongresu, který se konal v Číně, GSMA úspěšně poskytla komunikační platformu pro globální průmyslová odvětví, vlády, ministry, tvůrce politiky, operátory a vedoucí pracovníky v širokém ekologickém řetězci. MWC Shanghai se také rozrostla na třídenní mezinárodní výstavu a přilákala vedoucí pracovníky a partnery z průmyslových odvětví a širokého spektra vertikálních odvětví.

Těšíme se na pokračující spolupráci s průmyslem v letošním roce a přípravu na 2021 MWC v Šanghaji. Nejnovější informace o GSMA naleznete na našich webových stránkách.