Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Globální hodnocení elektronického průmyslu: Čína je exkluzivní 37,2%, první na světě

Globální hodnocení elektronického průmyslu: Čína je exkluzivní 37,2%, první na světě

Podle korejské mediální zprávy "Zpráva o analýze globálního výrobního trendu ve významném státě z globálního elektronického průmyslu" ukazuje, že v žebříčku podílu globálního elektronického průmyslu činila Čína 37,2%, USA 12,6% a Jižní Korea 8,8%. Na třetím místě.

Podle zprávy je největším podílem čínského elektronického průmyslu výrobky související s počítačem, které představují 34,2%; největší podíl Spojených států je bezdrátové komunikační zařízení, které představuje 32,3%; Jižní Korea je elektronické součástky, které představují 77,3%.

Podle průmyslových zdrojů dosáhly korejské společnosti v posledních letech nejvyššího výkonu díky super-prosperitě polovodičů s globální pamětí v roce 2017 a 2018 a korejský elektronický průmysl také vzrostl na třetí místo na světě. Ve srovnání s Čínou a Spojenými státy je však závislost Jižní Koreje na polovodičích příliš vysoká a náchylná k otřesům. Například během tohoto období Japonsko omezilo vývoz do Jižní Koreje a korejský elektronický průmysl byl značně ovlivněn.

Spřízněná osoba z korejského sdružení pro podporu průmyslu v elektronickém a informačním a komunikačním průmyslu uvedla, že Jižní Korea potřebuje, aby odešla druhá a třetí společnost Samsung. Soudě podle úspěšných zkušeností Číny mnoho společností ve Spojených státech, Japonsku a Jižní Koreji zakládá továrny v Číně, což je důležitý důvod pro dlouhodobé udržení jedničky na světě.