Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > GlobalFoundries New York State fab Fab 8 bude podléhat kontrole exportu

GlobalFoundries New York State fab Fab 8 bude podléhat kontrole exportu

Jako jedna z předních sléváren na světě, která je výrobním podnikem AMD v tomto roce, GlobalFoundries oficiálně oznámila, že plánuje zavést kontrolu bezpečnosti vývozu své nejmodernější továrny na oplatky Fab 8 na Maltě v New Yorku. Společnost GlobalFoundries uvedla, že továrna Fab 8 bude současně implementovat předpisy Spojených států pro mezinárodní obchod se zbraněmi (ITAR) a předpisy pro správu exportu (EAR) a stane se také nejpokročilejší destičkou, která splňuje předpisy ITAR ve Spojených státech. rostlina.

GlobalFoundries uvedl, že tento krok posílí spolupráci s ministerstvem obrany USA a obranným průmyslem USA, dále upevní národní bezpečnost USA, lépe poslouží vládě USA a technologiím, které potřebuje v nadcházejících desetiletích.

Výše uvedená opatření vstoupí v platnost letos v tomto roce, aby byla zajištěna důvěrnost a integrita aplikací, vybavení a součástí USA souvisejících s obranou vyrobených v závodě Fab 8.

K dnešnímu dni investovala společnost GF (GlobalFoundries) více než 13 miliard USD do závodu Fab 8, který je také jeho nejpokročilejší společností s více než 3 000 zaměstnanci. Jedním z jejích podniků je spolupráce s americkým ministerstvem obrany na výzkumu technologií příští generace.

GlobalFoundries také vlastní Fab 10 ve East Fishkill v New Yorku, Fab 9 v Burlingtonu, Vermontu a Fab 1 v Drážďanech v Německu.