Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
domů > Zprávy > Velká změna! Velké úpravy vedoucích pracovníků společnosti AMD

Velká změna! Velké úpravy vedoucích pracovníků společnosti AMD

  AMD oznámila nové kolo organizační restrukturalizace na vysoké úrovni 26. ledna. Podle slov generálního ředitele Su Zifeng to pomůže shromáždit vedoucí postavení společnosti AMD, urychlit rozvoj trhu a získat větší podíl na trhu.


Bývalý technický ředitel společnosti CTO Mark Papermaster byl významným předním předním vedoucím v technologii vize a realizací plánu a byl povýšen na výkonného viceprezidenta (výkonného viceprezidenta) a CTO.

Obchodní centrum datových center silně roste. Forward Norrod, senior viceprezident a generální ředitel divize datových center a integrovaných řešení, bude zodpovědný za všechny produkty datových center společnosti AMD, včetně CPU a GPU.

Darren Grasby, hlavní viceprezident a hlavní marketingový ředitel, bude vést marketing všech produktů, kanálů a regionů po celém světě a dříve byl odpovědný za prodej výrobců a kanálů PC po celém světě.

Sandeep Chennakeshu se stala členem AMD jako výkonným viceprezidentem pro výpočetní techniku ​​a grafiku, kde vede vysoce výkonné firmy, herní a semi-personalizované podniky.

Jedná se o vedoucího odborníka v oboru polovodičů, zkušeného, ​​dobře spravovaného, ​​s hlubokým vhledem do systémů a softwaru a pracoval pro společnosti jako Ericsson, Freescale, Sony a Blackberry.

Navíc vedoucí produktový produkt společnosti AMD James Prior odešel po téměř šesti letech účinnosti. On osobně řekl, že začne nové dobrodružství. V roce 2019 se postará o svou rodinu a užije si svůj život. Samozřejmě bude tvrdě pracovat, ale neuvedl důvody svého odchodu a další krok.