Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Hon Hai může vyhrát 70% nových objednávek na montáž iPhone, výkon Q4 dosáhl nových maxim

Hon Hai může vyhrát 70% nových objednávek na montáž iPhone, výkon Q4 dosáhl nových maxim

28. července oznámila Ústřední zpravodajská agentura, že nové dodávky Apple pro iPhone mohou být zpožděny. Zasvěcenci tohoto odvětví věří, že výkon Hon Hai ve druhé polovině roku bude dřepat a poté skočit. Ve čtvrtém čtvrtletí se po nových objednávkách na montáž zařízení iPhone a herní konzole očekává výkon čtvrtletně. Zvýšil se o více než 60% a dosáhl historického maxima jedné sezóny.

Těšíme se na provozní výkon Hon Hai ve druhé polovině roku, zasvěcenci tohoto odvětví poukázali na to, že ačkoli spuštění nového iPhonu může být zpožděno, očekává se, že Hon Hai může ještě převzít 70% nových 5G objednávek na montáž iPhone. . Mezi nimi se Hon Hai stane exkluzivním dodavatelem montážních OEM pro nový 6,7palcový 5G iPhone. 6,1-palcový model bude představovat více než 70% OEM sestavy a bude sdílet objednávky pro 5,4-palcový model s Pegatronem.

Navíc zasvěcenci tohoto odvětví rovněž poukázali na to, že kromě nového iPhonu se ve čtvrtém čtvrtletí také výrazně oživí prodej japonských herních konzol, což ve čtvrtém čtvrtletí pomůže výrazně zvýšit provoz Hon Hai.

Pokud jde o tento rok, zasvěcenci tohoto odvětví předpovídají, že celkový výkon Hon Hai v tomto roce má šanci překročit 5,2 bilionu NT, čistý zisk po zdanění přesáhne 101 miliard NT a čistý zisk na akcii přesáhne 7,3 NT.

Předtím společnost Luxshare Precision získala společnost Wistron, aby vstoupila do slévárenské výroby zařízení iPhone, o které se předpokládá, že má určitý dopad na Hon Hai. Nicméně výše zmínění zasvěcenci tohoto odvětví poukázali na to, že Hon Hai má stále výhody v technologii obalů a technologií balení. Odhaduje se, že od tohoto roku do příštího roku 2021 bude Hon Hai stále představovat více než 70% objednávek na montáž zařízení iPhone a je hlavním dodavatelem sléváren zařízení iPhone. stabilní.

Zdroje dodavatelského řetězce odhalily, že v důsledku zpoždění výroby způsobeného probíhající krizí v oblasti veřejného zdraví může být uvedení produktu Apple iPhone na trh letos zpožděno a očekává se, že bude spuštěno na konci října.

Podle jiných mediálních zpráv se objevilo mnoho pověstí, které naznačují, že iPhone bude zpožděn, ale Apple může v září uvést na trh všechny iPhone, ale většina lidí věří, že skutečný čas odeslání iPhone bude pravděpodobně pozdější, než se očekávalo.