Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Huawei P30 táhne polovodičové dodávky řetězce Q2 zásilky

Huawei P30 táhne polovodičové dodávky řetězce Q2 zásilky

  Globální růst smartphonu se zpomalil, ale dodávky Huawei jednou porazily Apple, aby skočily na druhé místo, což dokazuje vynikající výkon. Zejména Huawei je nejnovější vlajkovou lodí řady P30 byla oficiálně odhalena a obdržela vysokou pozornost ze strany spotřebitelů po celém světě.

Model vlajkové lodi řady Huawei P30 debutoval na konci března v Paříži a byl vybaven nejnovějším procesorem Kirin 980 a 10krát hybridním zoomem, funkční specifikace přímo pro Apple iPhone. Očekává se, že letadlo bude uvedeno na začátku dubna, a očekává se, že členové Huawei polovodičového dodavatelského řetězce začnou stahovat zboží ve druhém čtvrtletí a očekává se, že výkon bude přínosný.


Nové mobilní telefony Huawei P30 a P30 Pro používají 7 nanometrů nejpokrokovějšího procesu, což zvyšuje nárůst hustoty tranzistoru Kirin 980 o 1,6násobek, což umožňuje Huawei spustit motor umělé inteligence Hi AI 2.0, který bude v loňském roce výkonnější a hladší. - v dual NPU (Neural Network Processing Unit).

Jako příklad rozpoznávání obrazu byla rychlost rozpoznávání obrazu za minutu předchozí generace Kirin 970 2 000 a Kirin 980 byl zvýšen na 4 500. Hi AI 2.0 může podporovat fyzické rozpoznávání obrysu a držení těla a může provádět zpracování videa pro dosažení přesného pixelu. Úrovňové dělení.

Kromě procesoru má řada P30 také úžasné funkce fotoaparátu, tři hlavní objektivy a objektiv TOF, což je první vlajková loď společnosti Huawei se čtyřmi objektivy. Model P30 Pro používá standardní objektiv s rozlišením 40 megapixelů a objektiv s ultra širokým úhlem 20 megapixelů. 8 milionů pixelů pětkrát teleskopické hlavy, 10 krát hybridní zoom srovnatelný s funkcí dalekohledu.

Navíc řada P30 podporuje také bezdrátové nabíjení a 40W super rychlé nabíjení.

Odvětví odhaduje, že letos P30 Pro dodá v tomto roce přibližně 4 miliony až 6 milionů kusů, což bude řídit dodávky dodavatelů souvisejících dílů. TSMC, Wanghong, pobočka Jižní Asie, Riyueguang Investment Control, Huatong, Xinxing, Jingji, Hon Hai, Da Liguang a Yaguang patří mezi deset nejlepších příjemců P30 na trhu.

Mobilní telefon Huawei je vybaven nejnovějším procesorem HiSilicon Kirin 980, využívajícím pokročilý proces TSMC 7nm a také nové produkty od různých zákazníků TSMC. Očekává se, že operace vzroste ve čtvrtém čtvrtletí.

Finanční zpráva společnosti Huawei v loňském roce byla jasná a v poslední době aktivně buduje zásoby, aby se vyrovnala s čínsko-americkou obchodní válkou.