Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Huawei umožňuje „náhradní pneumatiky“, nové produkty notebooků nebudou obsahovat žádnou americkou technologii

Huawei umožňuje „náhradní pneumatiky“, nové produkty notebooků nebudou obsahovat žádnou americkou technologii

Podle časopisu Science and Technology Innovation Board Daily Huawei zahájil plán „náhradní pneumatiky“, který zahrnuje projekt „Nanniwan“, který obchází použití americké technologie při výrobě koncových produktů.

Podle lidí, kteří jsou s touto problematikou obeznámeni, budou do projektu zahrnuty produkty, jako jsou notebooky, inteligentní obrazovky a inteligentní domácí produkty IoT, které Spojené státy zcela neovlivní.

Zákaznická obchodní jednotka společnosti Huawei urychluje propagaci podnikání v oblasti notebooků a chytrých obrazovek a nový notebook Huawei nebude obsahovat žádné součásti využívající technologii USA.

Ren Zhengfei kdysi na Světovém ekonomickém fóru 2020 uvedl, že Huawei utratil stovky miliard za vybudování „náhradní pneumatiky“ v reakci na americký útok.

V květnu americký úřad pro průmysl a bezpečnost (BIS) oznámil, že zavede nová nařízení o kontrole vývozu, aby omezil schopnost Huawei navrhovat a vyrábět polovodiče v zahraničí pomocí americké technologie a softwaru. BIS zdůrazňuje, že s cílem zabránit přímému nepříznivému hospodářskému dopadu na továrny, které používají americké polovodičové výrobní zařízení, se na výrobky Huawei, které se v těchto závodech vyráběly od data účinnosti pravidel, nevztahují nová licenční pravidla, ale do 120 dnů od datum účinnosti pravidel. Tyto výrobky musí být přepravovány zpětným vývozem, zahraničním vývozem atd.