Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Huawei bojovat? Soudní proces na nejnovější omezení FCC příští týden

Huawei bojovat? Soudní proces na nejnovější omezení FCC příští týden

Podle zprávy Wall Street Journal lidé obeznámení s touto záležitostí odhalili, že Huawei se minulý týden rozhodla bránit rozhodnutí Federální komunikační komise USA o zákazu telekomunikačních operátorů USA používat fond obecných služeb k nákupu služeb a zařízení od Huawei a ZTE.

Huawei se připravuje podat žalobu na rozhodnutí, které je součástí výzvy Huawei vůči USA omezit její podnikání.

Lidé obeznámení s touto záležitostí uvedli, že se očekává, že Huawei podá soudní řízení u pátého odvolacího soudu v New Orleans příští týden a oficiálně ohlásí zprávy na tiskové konferenci v sídle Shenzhenu.

Rozumí se, že Federální komise pro komunikace Spojených států (FCC) přijala rozhodnutí zakazující provozovatelům používat federální dotační fondy na nákup zařízení Huawei a ZTE na 22. místě. Výbor navíc hlasoval, aby doporučil, aby byli američtí dopravci povinni odstranit a vyměnit obě zařízení ze stávajících sítí.

Uvádí se, že Huawei a ZTE budou mít 30 dní na to, aby zpochybnily stanovení rizika národní bezpečnosti FCC. Pokud obě společnosti vznesou námitky, zákaz může nabýt účinku za 120 dní.

V časných ranních hodinách 23. dne vydal Huawei prohlášení k tomuto usnesení, v němž vyjádřil nesouhlas a zdůraznil, že rozhodnutí komise FCC je založeno na jednostranných informacích a nesprávném výkladu čínského práva. „Bez důkazů se Huawei považuje za hrozbu národní bezpečnosti, nejen za porušení Zásada řádného procesu legislativy je rovněž podezřelá z porušení zákona.“

Rozumí se, že již v březnu Huawei žaloval americkou vládu u federálního soudu v Texasu, přičemž tvrdil, že § 889 amerického zákona o národní obranné autoritě za rok 2019 porušil ústavu USA a požádal soud, aby určil toto omezení prodeje proti Huawei Doložka byla protiústavní a byl vydán příkaz k trvalému zákazu provádění omezení.