Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Huawei přitahuje efekt zboží! Vývoz Jižní Koreje prvních 10 dní v září klesl pouze o 0,2%

Huawei přitahuje efekt zboží! Vývoz Jižní Koreje prvních 10 dní v září klesl pouze o 0,2%

Podle zprávy Juheng.com údaje, které dnes zveřejnila korejská celní správa (11), ukázaly, že vývoz od 1. do 10. září byl pouze o 0,2% nižší než ve stejném období loňského roku, zatímco prvních 10 srpnových dnů pokleslo o 23,7% meziročně. To se odráží V reakci na silnou poptávku po čipech v Koreji se poptávka hlavních obchodních partnerů zlepšila.

Mezi nimi vývoz polovodičů vzrostl o 43,2% a vývoz na čínský trh se meziročně zvýšil o 9,7%. Analytici se domnívají, že růst jihokorejského prodeje polovodičů do Číny je způsoben zejména snahou společnosti Huawei hromadit velké množství čipů, než začne platit zákaz USA 15. září. To zvýšilo objednávky společností Samsung Electronics a SK Hynix.

Greg Roh, vedoucí výzkumného střediska Hyundai Motor Securities Research Center, však upozornil, že nárůst vývozu korejských čipů je pouze dočasným jevem a prodej čipů bude po polovině září vykazovat klesající trend.