Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Hyundai Motor, SK On údajně zřídil společný podnik baterie v USA

Hyundai Motor, SK On údajně zřídil společný podnik baterie v USA

Hyundai Motor and Battery Maker SK ON je v rozhovorech o nastavení společného podniku baterie ve Spojených státech, podle zdrojů Reuters.


Podle ELEC bude společný podnik provozovat závod na výrobu baterií elektrického vozidla (EV), pravděpodobně v Alabamě nebo Gruzii, kde Hyundai Motor již má závod a SK ON má baterie v Gruzii, uvedly zdroje. továrna.

Uvádí se, že prezident Spojených států navštíví Jižní Koreu 21. května a očekává se, že se setká s prezidenty korejských konglomerátů, jako jsou Samsung, SK, Hyundai Motor a LG. Očekává se, že Hyundai Motor a SK ON oznámí plány na vytvoření společného podniku baterie ve Spojených státech.

Noviny poznamenaly, že společnost Hyundai plánuje utratit 3 miliardy dolarů za nový závod na auto v Alabamě na výrobu elektrických a hybridních vozidel.

Automobilka zahájí výrobu Santa Fe Hybrid v USA v říjnu a Genesis GV70 v prosinci, což znamená, že bude muset být schopna získat více baterií staveb. Společnost Hyundai Motor již dříve oznámila vytvoření partnerství baterií s LG Energy Solutions.