Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Intel CEO: 10nm serverový procesor bude spuštěn ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku

Intel CEO: 10nm serverový procesor bude spuštěn ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku

Podle zpráv ze zahraničních médií uvedl generální ředitel Intel Bob Swan v rozhovoru před několika dny: V posledních 5 čtvrtletích se výrobní kapacita 10nm postupně zvyšovala a výrobní kapacita je lepší než jejich tehdejší očekávání, což je velmi důležité pro klientské i serverové produkty. .

Za zmínku stojí, že Bob Swan v rozhovoru odhalil, že po zvýšení výrobní kapacity 10nm začali ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku vyrábět klientské čipy 10nm. V první polovině letošního roku uvedou na trh 5G SOC a čipy pro umělou inteligenci. Ve čtvrtém čtvrtletí se plánuje zavedení 10nm serverového zpracování.

Proces Intel 10nm nebyl zákazníkům dodán déle než dva roky, ačkoli se používá již dlouhou dobu. Dříve Bob Swan reagoval na problém obtížné výroby na 10nm procesu na technologické konferenci Credit Suisse. Upřímně prohlásil, že Intel byl přesvědčen o své schopnosti překonat průmyslové standardy, a proto nese důsledky.

Kromě toho se říká, že vnější svět říká, že Intel přeskočí 10nm a použije přímo 7nm proces. Intel řekl: „Proces 10nm má mnoho výhod a může pokračovat až do 7nm. Přestože byl náš 10nm proces zpožděn, skutečně jsme ho dodali. Proto věříme, že 10nm technologie má velké výhody. Budeme pokračovat ve zlepšování 10nm.“