Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Intel a Qualcomm poskytnou 5G moduly pro sloty M.2

Intel a Qualcomm poskytnou 5G moduly pro sloty M.2

  Partner Intel Fibocom oznámil uvedení modulu M.2 s modelem Intel XMM8160 5G pro CPE a nadcházející počítače a notebooky. Během mobilního světového kongresu jsme viděli tento modul M.2 ve stánku Fibocom, ale k našemu překvapení jsme také viděli podobný modul Modem X55 Modem M55 na stánku Qualcomm.

Tyto moduly splňují nejširší standard M.2 a jsou 30 mm široké, 8 mm širší než ukládací jednotky, které obvykle vidíme v tomto formátu. Seznam specifikací pro stánku Fibocom potvrzuje, že modul podporuje sítě SA a NSA, přičemž pokrývá 5G a pod 6GHz v pásmu milimetrových vln.

Zařízení bude podporovat stahování 2x MIMO, 4x2 MIMO a 4x4 MIMO, ale podporuje pouze 2x2 nahrávání MIMO. Režim stahování MIMO 4x4 je k dispozici pouze pro pásma 1, 2, 3, 4, 7, 25, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 42, 48, 66, n77, n78, n79. Přístroj podporuje také navigační systémy GPS, GLONASS, Beidou a Galileo. Ovladač bude podporovat operační systémy Windows 10 a Linux.

Celkový špičkový modul podporuje 2,4 Gbps LTE, rychlosti stahování až 6 Gb / s v 4 Gbps sub-6 a mmWave. Modul bude podporovat rychlost přenosu 450 Mb / s na LTE, rychlosti odesílání 2,5 Gb / s na sub-6 a rychlosti uploadu 3,0 Gb / s na mmWave.

Modemový modem Qualcomm X55 se naopak trochu liší. Přestože je to modul o šířce 30 mm, zdá se, že společnost Qualcomm má několik partnerů, kteří vyrábějí tyto moduly podle specifických požadavků zákazníka. Například Telit má dva moduly, FM980 a FM980M, které mají různou velikost. Quectel má také svůj vlastní modul, který používá pakety BGA.