Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Intel aktivně investuje do 100G Ethernetu, což může urychlit popularitu

Intel aktivně investuje do 100G Ethernetu, což může urychlit popularitu



  V reakci na vysokorychlostní přenosové a výpočetní požadavky, jako je cloud, server a datové centrum, Intel aktivně podporuje 100G ethernetové nasazení a očekává se, že míra penetrace 100G Ethernetu se výrazně zrychlí. Alex Cheng, ředitel obchodního podnikání společnosti Intel Business & Společnost Marketing Group uvedla, že Intel má více než 95% svého ekosystému (včetně výpočetní techniky, úložišť a sítí) na trhu datových center. S touto výhodou, kdy Intel začne vstupovat na 100G ethernetový trh, bude celá data Upstream a downstream centrálního průmyslu urychlit nasazení 100G Ethernetu.

Uvádí se, že za účelem podpory konstrukce 100G Ethernet, Intel nedávno vydal řadiče a adaptéry řady Intel Ethernet 800 a očekává se, že zahájí sériovou výrobu ve třetím čtvrtletí roku 2019. Intel poukázal na to, že nová rodina Ethernet přidává řadu průlomových technologií. funkce, včetně aplikačního aplikačního pole (ADQ), které zlepšuje výkon aplikací a splňuje konzistenci SLA (Service Level Agreement).

ADQ umožňuje aplikacím spouštět Open Source s Redis, s 50% zlepšením předvídatelnosti doby odezvy, 45% redukcí latence a 30% nárůstem propustnosti.

Mezi další vyspělé funkce patří navíc vylepšená dynamická personalizace zařízení (DDP), která zlepšuje efektivitu zpracování paketů a umožňuje nové služby, a to prostřednictvím podpory iWARP a RoCE v2 Remote Direct Memory Access (RDMA). Pracovní zátěže, které jsou vysoce citlivé na latenci, jsou zpracovávány rychleji.

Alex Cheng vysvětlil, že současné datové centrum je nejoblíbenější u 10G Ethernetu a 100G Ethernet je považován za mezeru na trhu. Nicméně, vzestup internetu věcí a AI, aby měl rychlejší přenos a výpočetní efektivitu, éra používání vysokorychlostní sítě pro připojení k cloudu přišla; Konstrukce společnosti Intel v datovém centru se zaměřuje nejen na výpočetní techniku, ukládání dat, ale také na síť. Proto bylo rozhodnuto aktivně investovat do výstavby 100G Ethernetu. S novou řadou 800 a vlastními ekosystémovými výhodami bude konstrukce 100G Ethernetu hladší a datová centra vstoupí do éry 100G Ethernet co nejdříve.