Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
domů > Zprávy > Nová 26jádrová expozice procesoru Intel

Nová 26jádrová expozice procesoru Intel

Podle společnosti Tom's Hardware může společnost Intel plánovat vydání zjednodušené verze procesoru Xeon W-3175X. Xeon W-3175X je 28jádrový vlajkový produkt HEDT, který společnost Intel představila před rokem, a je jediným procesorem v čipové sadě C621, který používá slot LGA 3647.

Podle údajů SiSoftware používá nový Xeon 26 jader, taktovaných na 4,1 GHz.

V současné době je procesor Intel Xeon W-3175X oceněn cenou 3 000 USD a je nejdražší špičkovým stolním procesorem Intel. Nový 26 jádrový Xeon by proto měl být umístěn na středním až vysokém konci a očekává se, že zahraniční média se prodají za zhruba 2 000 $.

Zahraniční média věří, že tento Xeon je odpovědí na nadcházející procesor AMD Threadripper 3000. Společnost Intel dále ve středu uvedla, že příští měsíc bude uvedena na trh nová generace špičkových stolních procesorů s názvem Cascade Lake-X. Ve srovnání s existujícím kódem produktu Skylake-X se nový procesor výrazně zvýší každý dolar. Výkon.