Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Nabídka společnosti Intel je variabilní a společnost NB bude muset v roce 2020 najít alternativní řešení.

Nabídka společnosti Intel je variabilní a společnost NB bude muset v roce 2020 najít alternativní řešení.

Továrna na notebooky oznámila výkazy zisků a její výkon je lepší než očekávání trhu. Nicméně od roku 2020, kvůli velké nabídce procesorů Intel (INTEL), výrobci stále čekají, zejména v procesoru AMD, stále není schopen konkurovat Intelu. Za takových okolností, kdo může získat stabilní procesorovou dodávku, se může prorazit.

V posledních dvou letech lze továrnu na notebooky považovat za katastrofu v dodávce původního materiálu. Kromě kolísání ceny paměti způsobily pasivní komponenty v první polovině roku 2018 kvůli velkému uchopení smartphonu několikanásobné zvýšení ceny, i když drží Peněžní prostředky nemohou získat dostatek pasivních součástí .

Do roku 2019 měla společnost Intel další procesní proces a kapacitní dodávky. Nejprve explodovaly objednávky procesorů nižší třídy. Poté, co společnost Intel uspokojila objednávky nižších procesorů, stal se středně pokročilým procesorem na skladě, což Intelu umožnilo dodávat. V tomto případě je továrna na notebooky také potížemi s přepravou.

Předávání procesorů Intel přes tři objednávky, plánování

Podle zpráv přenosného počítače byly objednávky procesoru obdržené společností Intel zcela vyčerpány, což je v tomto odvětví starosti s přebíjením a situace je vážnější než odhad společnosti Intel. Obecně lze říci, že pokud je overbooking dvakrát, lze to zvládnout. Nyní však podle tržních odhadů se stav přepracování procesorů Intel více než ztrojnásobil a dokonce ani Intel nedokázal předpovědět skutečné tržní podmínky.

Podle oborových zdrojů nyní přidělování kapacit Intelu vyhovuje požadavkům na nižší procesory. Většina low-end procesorů je založena na standardním trhu. Jinými slovy, notebooky, včetně vládních standardů a vzdělávacích standardů, jsou základem. Rozsah dopadu může být o něco lepší. Pokud jde o procesory střední až vyšší třídy, společnost Intel není schopna dodávat je v plném rozsahu a lze ji řešit pouze způsobem distribuce, což v odvětví představuje zvláštní fenomén.

Rozumí se, že společnost Intel uvolní nejnovější stav dodávky každé úterý a čtvrtek. Pokud jde o způsob dopravy společnosti Intel, je v současné době dodáván podle poptávky zákazníků, ale klíčem je, že to nemusí nutně být specifikace produktu požadované zákazníky. To znamená, že například pokud zákazník zadá 5 000 objednávek procesorů střední až vyšší třídy, společnost Intel také naplánuje 5 000 pro určitého zákazníka, ale specifikace nelze určit před odesláním a množství lze určit pouze první , a když je dodáván, Pokud to není specifikace zákazníka, může zákazník mít pouze dva způsoby, jak se s tím vypořádat. Jedním z nich je vzdát se přímo a druhým je najít zákazníka, který může produkt přijmout a prodat jej novému zákazníkovi.

Výkon procesoru Super NB stále nedokáže dohnat Intel

Ačkoli situace při manipulaci s Intelem není stabilní, současná továrna na notebooky stále neuvažuje o přijetí procesoru pro notebooky AMD. Odborníci v oboru poukazují na to, že z hlediska výkonu desktopový procesor AMD skutečně očividně ohrožoval Intel, ale v případě procesoru notebooků AMD v podstatě neohrozil schopnost Intelu, takže továrna notebooku se stále nepohybuje, nadále odolává nálada pokračovat v čekání na zásilku Intel.

Na druhé straně zasvěcenci z oboru také odhalili, že továrna na notebooky má také za cíl říct Intelu, že každý by raději používal procesor Intel nebo změnil procesor AMD, čímž by vyvíjel tlak na Intel a zohledňoval vztahy dodavatelského řetězce. .

Průmyslové zdroje uvedly, že Intel nyní sprinuje esporty a tvůrce notebooků, takže poptávka po procesorech střední a vyšší třídy bude mít určitou podporu. Pokud Intel dokáže zvládnout kapacitní situaci stabilně a plně uspokojit poptávku po objednávkách, má továrna na notebooky v roce 2020 stále šanci. Po dobrém roce.