Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Říká se, že čip Apple A14 bude dodáván ve velkém měřítku v srpnu

Říká se, že čip Apple A14 bude dodáván ve velkém měřítku v srpnu

12. července průmyslové zdroje společnosti Weibo informovaly, že 5nm A14 společnosti Apple se bude dodávat pouze ve velkém množství v srpnu a v červnu to bude téměř 0.

V červnu letošního roku vzrostly tržby TSMC meziměsíčně o 28,8%, což se podle všeho týká velké dodávky čipu A14 společnosti Apple. Zasvěcenci tohoto odvětví uvedli, že TSMC v červnu nedodala čipy A14. Pokud A14 ještě nebyl dodán ve velkém měřítku, může být vydání série iPhone 12 společnosti Apple v tomto roce nuceno odložit a výkon ve druhé polovině roku bude jistě ovlivněn.

Pokud jde o čas hromadné výroby čipu A14 společnosti Apple, existují různé zprávy po celém světě. Některá zahraniční média uváděla, že TSMC zahájila masovou výrobu procesoru A14 v dubnu, a jiná zahraniční média uváděla, že hromadná výroba začala až na konci června. Tchaj-wanské mediální zprávy rovněž zdůraznily, že TSMC již začalo vyrábět čipy A14 a modemy Snapdragon X60 pro iPhone plánované na spuštění v roce 2020 a v červnu využije 5nm procesní technologii. Zda TSMC zahájilo hromadné dodávky čipů A14, není v současné době známo.

Stojí za zmínku, že kvůli blokádě amerických čipů Huawei v USA musely tyto čipy předem přidat do TSMC velké množství objednávek a požádaly TSMC, aby upřednostňoval výrobu objednávek. Lidé obeznámení s touto záležitostí řekli Jiwei, že Huawei již měl novou čipovou pásku na TSMC, ale projekt zcela opustil a vyžaduje, aby TSMC vyráběla 5nm čipy pro použití v vlajkových telefonech v druhé polovině roku.

Podle lidí, kteří jsou s touto záležitostí obeznámeni, byl růst výnosů TSMC v červnu spojen pouze s Huawei a Apple.