Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Japonští a američtí technici se nemohou dostat do Číny! Opožděná expanze LCD panelů, polovodičů a dalších továren

Japonští a američtí technici se nemohou dostat do Číny! Opožděná expanze LCD panelů, polovodičů a dalších továren

V současné době se čínská epidemiologická prevence a kontrolní situace stále zlepšují, a to bylo nějakou dobu před Wuhanovým odblokováním. Japonská média však nedávno poukázala na to, že neustálé šíření globální epidemie zabránilo inženýrům z Japonska, Spojených států a dalších zemí dosáhnout Číny, což způsobuje zprávy o zpožděném rozšíření výroby v technologicky vyspělých továrnách, jako jsou LCD panely a polovodiče v Číně. .

Nikkei informoval 19., že ačkoli Čína zrušila blokádu a obnovila výrobu ve zpracovatelském průmyslu, někteří výrobci elektronických součástek stále nemohou získat důležitý zdroj pro expanzi: mezinárodní talent.

Zpráva poukázala na to, že inženýři z Japonska, Spojených států a dalších zemí hráli při uvádění zařízení do provozu klíčovou roli. Protože však mnoho zemí omezuje občanské aktivity a odchází do zahraničí, nemohou se tito inženýři dostat do Číny, což má za následek vysoké LCD panely a polovodiče v Číně. Expanze technologického závodu byla odložena.

Mezi nimi se zastavila expanze závodu na výrobu LCD panelů společnosti BOE ve Wu-chanu, protože japonský technický poradce společnosti se v důsledku nového korunového viru vrátil do Číny.

Uvádí se, že se očekává, že do konce roku 2020 bude mít továrna měsíční výrobní kapacitu asi 90 000 kusů, ale vzhledem k omezením vstupu a výstupu zahraničních občanů ze strany dvou vlád není jasné, kdy tito japonští technici budou návrat do Číny.

V tomto ohledu Yoshihide Tamura, vedoucí asijské společnosti zabývající se výzkumem trhu v Display Display Chain Consultants, uvedl, že pokud tato situace bude pokračovat, roční výrobní kapacita závodu může být pouze dvě třetiny původního plánu.

Zároveň čelí stejným problémům jiní výrobci. Druhá paměťová továrna Samsung v Xi'an byla otevřena v březnu. Japonští technici měli nainstalovat nové zařízení, ale ze stejného důvodu byl postup instalace zařízení v továrně zpožděn. Kromě toho nizozemský litografický gigant ASML také zpozdil dodávky kvůli omezením pohybu technických pracovníků a stagnaci logistiky.

Je třeba zmínit, že zpráva rovněž poukázala na to, že ačkoli polovodičová továrna skupiny Ziguang ve Wu-chanu nadále produkuje, tempo expanze se může zpozdit.

A tato zpoždění výroby nakonec zasáhne výrobu spotřební elektroniky. Konkrétně Čína hraje klíčovou roli v dodavatelském řetězci zařízení, jako jsou Apple iPhone a Nikon. Výše uvedená zpoždění výroby jsou rozhodující pro montáž spotřební elektroniky v Číně a dalších regionech. Rozumí se, že některé modely notebooků Panasonic's Let's Note nejsou na skladě kvůli problémům s nákupem dílů vyrobených v Číně; Špičková sportovní kamera Nikon D6, která bude uvedena na trh v březnu, byla také odložena na příští měsíc.