Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Kioxia: Zákaz společnosti Huawei může nadměrně zásobovat celkový trh NAND Flash

Kioxia: Zákaz společnosti Huawei může nadměrně zásobovat celkový trh NAND Flash

Podle MoneyDJ společnost KIOXIA, druhý největší výrobce NAND Flash na světě, ve svém nejnovějším dokumentu IPO poukázal na to, že americký zákaz Huawei může vést k nadměrné nabídce celkového trhu NAND Flash a nižším cenám.

Kioxia uvedla, že většina nebo všechny produkty prodávané společností Huawei v této fázi pravděpodobně podléhají zákazu USA.

Uvádí se, že NAND Flash pro smartphony tvoří 40% celkových příjmů společnosti KIOXIA. Společnost přestala dodávat Huawei NAND Flash od 15. září a uvedla, že přijme opatření v souladu s národními zákony.

Společnost Kioxia 27. srpna oznámila, že získala povolení ke kotování na tokijské burze cenných papírů a IPO se uskuteční 6. října. Očekává se, že emisní cena bude stanovena 28. září. Kioxia rovněž poukázala na to, že konsolidované výnosy z tohoto čtvrtletí (červenec – září 2020) se odhaduje na 298 miliard až 330 miliard jenů, což je nárůst o 11,4% na 23,4% oproti předchozímu čtvrtletí.

Japonská média dříve odhadovala, že tržní hodnota společnosti Kioxia přesáhne 2 biliony jenů (18,9 miliard USD), což z ní v roce 2020 učiní největší IPO v Japonsku.

Mezi nimi drží Toshiba přibližně 40% společnosti Kioxia a zbývající akcie drží konsorcium japonských a jihokorejských investorů vedené společností Bain Capital.