Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Korejská média: Závod LG Display v Guangzhou bude tento měsíc plně funkční

Korejská média: Závod LG Display v Guangzhou bude tento měsíc plně funkční

Podle zprávy businesskorea se očekává, že společnost LG Display dodá ve třetím čtvrtletí letošního roku 1,43 milionu OLED televizních panelů, což otevírá éru uvádění 1 milionu OLED panelů každé čtvrtletí.


Uvádí se, že výrobní linka společnosti 8. generace v Guangzhou konečně po dlouhém úsilí o zvýšení produkce začala normálně fungovat. Zasvěcený průmysl uvedl, že továrna v Guangzhou zahájila masovou výrobu OLED panelů v červenci a vytvořila synergii s továrnou Gyeonggi Dopo společnosti LG Display. Třetí čtvrtletí bude předělem pro velký OLED obchod LG Display.

Podle zprávy plánuje LG Display plně provozovat svůj závod v Kantonu již v září. Tato továrna vyrábí 48palcové, 55palcové, 65palcové a 77palcové panely a dokáže zpracovat až 60 000 OLED panelů měsíčně. Společnost LG Display navíc plánuje po roce 2021 zvýšit výrobní kapacitu továrny na 90 000 kusů a celkovou měsíční výrobní kapacitu na 160 000 kusů (včetně 70 000 kusů závodu Gyeonggi Dopo).

Dříve společnost Omdia pro průzkum trhu předpovídala, že dodávky OLED TV panelů LG Display ve třetím čtvrtletí roku 2020 překročí 1,43 milionu, což je více než dvojnásobek oproti druhému čtvrtletí. Dodávky ve čtvrtém čtvrtletí navíc překročí 2,01 milionu kusů a celkový objem zásilek v roce 2020 dosáhne 4,93 milionu kusů, přičemž tento počet se v příštím roce vyšplhá na 8 milionů kusů.