Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > LG U + zveřejněna finanční zpráva za třetí čtvrtletí, Cheng také 5G porazil také 5G

LG U + zveřejněna finanční zpráva za třetí čtvrtletí, Cheng také 5G porazil také 5G

Společnost LG U + oznámila svou zprávu o příjmech za třetí čtvrtletí. Přestože se jí podařilo absorbovat uživatele 5G ke zvýšení výnosů, zaplatilo také obrovské investiční poplatky za zařízení 5G a marketingové výdaje, což vedlo k 31,7% poklesu provozního zisku.

Společnost LG U + zveřejnila své příjmy za třetí čtvrtletí prvního roku s výhrou 3,2442 bilionu wonů a výhrou 155,9 biliónů wonů. Příjmy se ve stejném období loňského roku zvýšily o 8,4%, ale provozní zisk byl o 31,7% nižší než ve stejném období loňského roku.

Jižní Korea v technologických médiích „ddaily“ poukázala na to, že společnost LG U + začala ve druhém čtvrtletí loňského roku přesouvat své zaměření na 5G. V té době byl zisk o 29,6% nižší než v předchozím roce. Třetí čtvrtletí letošního snížení příjmů však bylo větší než v té době.

V té době společnost LG U + přezkoumala potřebu snížit náklady na marketing a zbavit se podílu na trhu. Společnost 5G se však právě začala, LG U + musí investovat obrovské marketingové náklady a stavební náklady.

Ve třetím čtvrtletí LG U + vyhrály marketingové výdaje 586,1 miliardy, což představuje nárůst o 17,5% ve srovnání se stejným obdobím loňského roku, o 3,8% více než v předchozím čtvrtletí, což představuje 24,4% celkových výnosů. V důsledku nárůstu počtu 5G smartphonů se zvýšila také související reklama a dotace na mobilní telefony. Na druhé straně se kapitálové výdaje (CAPEX) národní sítě 5G v porovnání s předchozím čtvrtletím rovněž zvýšily o 7,4% a ve srovnání se stejným obdobím loňského roku se zvýšily o 169,4%.

Naštěstí se díky nárůstu 5G uživatelů zvýšil prodej LG U + a průměrné tržby na uživatele (ARPU). Pokud porovnáme provozní výkonnost třetího čtvrtletí s předchozím čtvrtletím, výnosy a zisk se zlepší o 1,4. %, 5%.

Z pohledu obchodní divize vzrostly bezdrátové obchodní příjmy společnosti LG U + za tři po sobě jdoucí čtvrtletí a dosáhly 1,3977 bilionu wonů, což je o 3,5% více než ve stejném období loňského roku. Ke konci září navíc uživatelé LG U + 5G dosáhli 875 000, což představuje 5,9% z celkového počtu uživatelů, a ARPU byl o 0,2% vyšší než ten předchozí a dosáhl 3 210,17 vítězství.

Podniky Internet TV (IPTV) a ultra-vysokorychlostní sítě také neustále rostou. Výnosy inteligentních domácností vyhrály 509 miliard, z toho tržby IPTV získaly 258,4 miliard a tržby z ultrarychlostní sítě získaly 2016 miliard ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. Každý růst byl 5,8% a 7,8%.

Ve čtvrtém čtvrtletí LG U + se rozšíří pokrytí 5G a LG U + posílí podnikání v 5G a rozšíří výhody inteligentního domácího a podnikového kabelu.