Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Divize Lite-On SSD očekává dokončení dokončení Q2, vietnamská výroba nového závodu ve druhé polovině roku

Divize Lite-On SSD očekává dokončení dokončení Q2, vietnamská výroba nového závodu ve druhé polovině roku

Společnost Lite-On Technology nedávno uvedla, že cílem roku 2020 je stále upřednostňovat neustálé zlepšování zisků. Nový závod ve Vietnamu má být dokončen v první polovině roku 2020 a zkušební produkce ve druhé polovině. Očekává se, že obchodní jednotka SSD (převedená do společnosti Toshiba Memory Holdings) bude uzavřena ve druhém čtvrtletí roku 2020. V současné době tvoří obchodní jednotka SSD méně než 10% celkových výnosů a je ve stavu ztráty. Odhaduje se, že dokončení podnikání v oblasti SSD bude mít i nadále dopad na celkovou výnosnost a ziskovost v roce 2020.

Je zřejmé, že dne 30. srpna 2019 společnost Lite-On Technology oznámila, že představenstvo přešlo na divizi pevných jednotek (SSD) v obchodní jednotce společnosti Jianxing Storage Technology Co., Ltd. (dále jen „společnost Jianxing“), a polovodičová skladovací obchodní jednotka byla prodána společností Equitable Transited to Toshiba Toshiba Memory Holdings Corporation. Prodávaný podnik je obchodem a aktivy divize polovodičových úložišť, včetně zásob, strojů a zařízení, týmů zaměstnanců, práv k duševnímu vlastnictví a vztahů se zákazníky a dodavateli. Úhrada transakce je předběžně stanovena na 165 milionů USD v hotovosti.

Společnost Lite-On storage business byla založena v roce 1995. Obchodní jednotka založila v roce 2008 obchodní jednotku SSD pro osobní počítače a obchodní jednotku SSD pro podniky a datová centra cloud computing v roce 2014. Obchodní jednotka je nyní přední průmyslový vývojář a výrobce pevných disků, který poskytuje vysoce přizpůsobená řešení pro zákazníky podnikových a osobních počítačů, zákazníky v Americe, Evropě a Asii.

Těšíme se na rok 2020, společnost Lite-On zdůraznila, že její hlavní činnost se bude stále zaměřovat na optoelektroniku, cloud computing, aplikační produkty a služby související s umělou inteligencí AI. Postupným zaváděním technologie 5G pro mobilní komunikaci bude poptávka po větším počtu napájecích zdrojů a produktů souvisejících se základnovou stanicí.