Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > MediaTek příští týden předvede MWC show čip 5G

MediaTek příští týden předvede MWC show čip 5G



  MediaTek podpořil uspořádání mobilní komunikace 5. generace a generální ředitel Chen Guanzhou v čele Světové mobilní komunikační konference (MWC), který se konal příští týden. Očekává se, že odhalí funkce a funkce více čipů 5G modemu "M70" a výkon sprintu.

MWC bude oficiálně spuštěn 25. února a společnost MediaTek nepotvrdila podporu procesorových čipů souvisejících s procesorem 5G. Nicméně, pokud jde o modemové čipy, byly zavedeny produkty M70 podporující pásmo pod-6 GHz. Předpokládá se, že jeho 5G systémový jednočip bude spuštěn do konce letošního roku a bude podporovat i pásmo 6 GHz a 7 nm proces.

Vedoucí představitel společnosti MediaTek Cai Lixing prohlásil, že letošní rok je rokem, v němž MediaTek začal víceletými investicemi investovat, a položil dobrý základ pro diverzifikovaný vývoj produktů v příštích několika letech. Očekává se, že příspěvek z příjmů z podnikání 5G, automobilové elektroniky a integrovaných vlastních čipů (ASIC) se v letošním roce zvýší z mediánového procentního alokace na více než 10%.

Cai Mingjie, předseda společnosti MediaTek, také uvedl, že význam, který přinesla společnost 5G, není jen nárůstem desítek přenosových sazeb, ale opět podkopává životní styl obyčejných lidí, podnikatelský model podniků a dokonce vyvolává sociální změny.

Cai Mingjie poukázala na to, že 2G mobilní služby splňují jednoduché potřeby volání lidí a přístup k internetu. Díky technologii 3G mohou pracovat s formáty obrázků, hudby, videa a dalších médií. 4G znamená vyšší rychlost a bohatší aplikace. Tato série inovací přinesla zásadní změny v životě lidí. Stejně jako u 5G bude mít širokopásmové komunikační charakteristiky s vysokou rychlostí, vícenásobnou spojnicí a nízkou latencí spolu s rychlým vývojem umělé inteligence vést k širšímu spektru aplikací.