Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > MediaTek uvádí Helio G85 s vylepšením GPU 1GHz a HyperEngine

MediaTek uvádí Helio G85 s vylepšením GPU 1GHz a HyperEngine

MediaTek vydal nejnovější čipovou sadu Helio G85 pro herní aplikace. Je umístěn pod řadou G90 vydanou v červenci. G85 kombinuje 1 GHz GPM Mali-G52 GPU a novou vylepšenou technologii HyperEngine pro dosažení vyššího herního výkonu na stejné úrovni. HyperEngine může dynamicky spravovat mezi CPU, GPU a pamětí, jako je dynamická správa založená na citlivosti na energii a teplo.



V náročných herních strojích nebo složitých scénách bude samozřejmě výkon G85 plynulejší. Pokud jde o CPU, je vybaven dvěma 2 jádry Cortex-A75 při 2 GHz a šesti jádry Cortex-A55 při 1,8 GHz.

„MediaTek rozšiřuje naši řadu Helio G, aby výrobcům zařízení poskytoval více možností pro navrhování chytrých telefonů, které poskytují zážitek z elitní hry,“ řekl Dr. Li Yanzhi, zástupce generálního ředitele bezdrátové obchodní jednotky MediaTek. „Helio G85 kombinuje působivý výkon, extrémně nízkou spotřebu energie a řadu dalších herních vylepšení, což uživatelům umožňuje vychutnat si rychlý a plynulý herní zážitek.

Vylepšení hry samozřejmě nejsou jedinou funkcí této čipové sady. G85 také poskytne lepší AI výkon v rozpoznávání objektů, detekci scén atd. Senzor kamerového pole může podporovat 48 milionů pixelů a nahrávání videa může dosáhnout 240fps. Má také inerciální navigační funkci, a to i při absenci signálů, dokáže detekovat přesné umístění.

MediaTek nezveřejnil, kdy uvede zařízení s novými čipovými sadami, ale pravděpodobně bude koncem tohoto roku.