Welcome,{$name}!

/ Odhlásit se
Čeština
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
E-mailem:Info@Y-IC.com
domů > Zprávy > Micron: zásilky 3D QLC flash paměti vzrostly o 75%

Micron: zásilky 3D QLC flash paměti vzrostly o 75%

SLC, MLC, TLC, QLC ... Různé specifikace blesku sestoupily celou cestu. I když se kapacita zvyšuje a zvětšuje, výkon, životnost a spolehlivost jsou stále slabší a slabší a lze ji kompenzovat pouze jinými prostředky. Stejně jako mnozí lidé dříve odolávali TLC, stále existuje mnoho lidí, kteří nepřijímají QLC, ale trend je nevratný.

Micron je jedním z prvních výrobců, kteří vyrábějí flash paměť 3DQLC. Podle posledního prohlášení společnosti Micron vzrostly dodávky flash paměti 3DQLC (z hlediska bitové kapacity) pro pevné disky v posledním čtvrtletí o 75%.

V současné době vlastní mikroprocesorové zařízení společnosti Micron, podniková třída NVMe, SSA SSA a paměťové karty microSD plně využívají technologii flash paměti 3DQLC a společnost Micron také dodala 3DQLC jiným výrobcům SSD.

Podle nedávných údajů z SK hynix, TLC stále zabírá asi 85% NAND flash trhu, ale podle tohoto trendu se QLC brzy stane hlavním proudem.

Micron také řekl, že 3D flash paměť je stále nadměrná, a se zvýšením kapacity 96-vrstvé 3D paměti flash, situace bude vážnější, takže Micron bude i nadále upravovat kapacitu paměti flash, produkce se zvýší z 5% oznámila před čtvrtkem na 10%.